ערן אביטל ומשפחתו אוהבים מאוד לטייל בקרוואן אותו רכשו בלאופק, ואוהבים לא פחות לבשל ולאכול בו. ערן הוא טבעוני, ומעדיף מתכונים פשוטים בגלל מגבלת המקום בקרוואן. הפעם הוא חולק איתנו מתכון שהומצא על ידי משפחת אביטל ונקרא "מרק קרוואן" 🥣
בתאבון!
זמן הכנה, 2 דקות, בישול 30 דקות
מצרכים:
1 חבילה לקט ירקות קפוא
(ניתן להשתמש בנוסף בירקות טריים אם יש כמו גזר, קישוא, כרובית, סלרי וכד')
1 קופסת שימורים שעועית ברוטב
1 קופסת שימורים חומוס גרגרים
2 כוסות (כחצי חבילה) פסטה יבשה (רצוי צורה קטנה)
לתיבול: מלח, פלפל שחור, ניתן להשתמש גם בחוואיג' למרק
להגשה שקדי מרק או קרוטונים
אופן הכנה:
כאן בא החלק הממש מסובך בסיפור 😉…
לתוך סיר מוסיפים את כל המרכיבים (מלבד הפסטה)
ממלאים במים עד הסוף
מביאים לרתיחה, מתבלים לפי הטעם, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות
10 דקות לפני סיום הבישול, מוסיפים לסיר את הפסטה
מגישים עם קרוטונים או שקדי מרק ולוגמים בהנאה 🥣.