מבשלים פסטה בטיול קרוואן

יוסי רוטזק, בשלן ידוע ובעליו של קרוואן Aviva spaceמבית Adria, כבר ידע לא מעט ארוחות בקרוואן שלו. ככזה, הוא שומר על כלל אחד חשוב בנוגע להכנת אוכל בדרכים: לעשות את הכול כמה שיותר פשוט. איך מקפידים על כך? מחפשים מתכונים של One dish meal: ארוחה במנה אחת. וזהו גם הטיפ שלנו הפעם – על יתרונותיה של One dish meal:   א. אין בלגן במטבח של הקרוואן ב. סביבת בישול נקייה יחסית ג. זמן ביצוע לא ארוך מדי ד. אין הרבה כלים להדיח ה. נשאר יותר זמן ליהנות מהחופשה.   =========    הפעם מציע לנו יוסי מנה מפוארת וטעימה של פסטה, כזאת שלדבריו נחשבת "פשוטה לביצוע ומתאימה לכולם" – פסטה בסיר אחד.    נשמע מקסים, לא? וכבר אנחנו מתחילים לעבוד…   =========

3
7

המצרכים:   חבילת פסטה – לנגוויני או ספגטי לסוגיו (500 גרם) 5 שיני שום פרוסות דק כ-15 עלי בזיליקום קרועים, ללא הגבעול בצל בינוני חצוי לשניים, פרוס לפרוסות דקות כ-500 גרם עגבניות שרי, רצוי קטנות 2 כפיות שטוחות של מלח פלפל שחור קורט פלפל גרוס – שאטה או צ'ילי (לא חובה) 1 ליטר מים (כ-4 כוסות) 2 כפיות סוכר שטוחות גבינת פרמז'ן מגוררת

4
1

אופן ההכנה:   *מומלץ להשתמש בסיר לא גבוה או במחבת עמוק (סוטאז').   ◄       מניחים את כל המוצרים בכלי הבישול, אך רק חצי מעלי הבזיליקום   ◄       מביאים לרתיחה   ◄       לאחר כ-5 דקות, כאשר הפסטה מתרככת, מערבבים (הכי נוח עם מלקחיים)   ◄       ממשיכים לערבב מדי פעם, למשך 10 דקות   ◄       בודקים אחת לכמה זמן אם הפסטה מוכנה (תלוי ביצרן)   ◄       מסירים מהאש   ◄       מפזרים מעל את עלי הבזיליקום הנותרים ואת גבינת הפרמז'ן (לא חובה).

2
5

**מומלץ להגיש את הפסטה מיד עם גמר הבישול. ***חשוב מאוד לא לבשל יותר מדי. זכרו כי עד להגשה הפסטה ממשיכה להתבשל, גם לאחר שהסרתם אותה מהאש.

כתוב תגובה

עלינו

כשהקמנו את מרכז לאופק קרוואנים וקמפינג עמד לנגד עינינו הצורך העז בחוויית קמפינג מענגת, בשילוב בין ההנאה מהנופים הקסומים והשלווה של הטבע ובין הרצון ליהנות מנופש אמיתי ולא לוותר על נוחות מפנקת בסופו של יום טיול ארוך, על ארוחה משובחת וכוס יין בערב מול השקיעה לאחר ששטפת מעליך את אבק הטיול וכמובן לקנח את היום בשינה טובה על מיטה איכותית ובמתחם ממוזג, אשר יעניקו לכם אנרגיה נפלאה ומחזקת לעוד יום מהנה בטבע.

לקוחות מספרים

לאופק בפייסבוק

הרשמה לרשימת התפוצה

גלילה למעלה דילוג לתוכן