פורסם: נובמבר 2014
הפעם נכיר את עודד המקסים והחברותי ומשפחת אדלמן הנפלאה והנעימה שמגלים בנחישות ובהתמדה את פינות החמד היפהפיות של ארצנו
☆ שם: משפחת אדלמן; עודד, מיכל, גיא- בן 11, רוני- בת 8 וליבי- בת 6.
☆ הקרוואן שלי : Adria – Altea 562 PK
☆ מתי החלטתי לרכוש קרוואן: הרעיון "התבשל" אצלי כבר כמה שנים ובעקבות הורדת המיסוי החלטתי לקחת את העניין צעד אחד קדימה.
☆ מתי קניתי: מרץ 2013.
☆ כמה מקומות לינה: 7 מקומות לינה (מיטה זוגית קבועה, 3 מיטות יחיד בקומות, פינת אוכל שהופכת למיטה זוגית נוספת).
☆ למה החלטתי לקנות קרוואן: הרבה אנשים יוצאים לרוב לחופשות במלונות, ולנו זה פחות מתאים, אנחנו מעדיפים לקחת את הילדים שלנו לראות ולטייל בטבע כמה שיותר.
☆ למה בחרתי את הקרוואן שלי: הסידור הפנימי מצא חן בעינינו מאוד, יש בו מיטה זוגית, 3 מיטות יחיד בקומות ועוד פינת ישיבה שיכולה להפוך למיטה זוגית נוספת. בדר"כ אנחנו יוצאים עם הילדים ולכל אחד יש את המיטה שלו ובנוסף, יש לנו פינה בה כולנו יושבים לאכול ביחד, ואם מגיעים עודאנשים אז לא חסרות מיטות לאף אחד.
☆ תדירות הטיול בקרוואן: אחת לשבועיים שלושה.
☆ עם מי יוצא בדרך כלל לטיולי קרוואנים: לרוב עם המשפחה (יש לנו ילדים קטנים), מנסים לצאת גם בחברותא עם קרוואניסטים אחרים.
☆ משהו אישי: לרוב אנחנו יוצאים עם הילדים ונהנים, אבל לפעמים זה נחמד גם לצאת עם עוד קרוואניסטים, לפגוש אנשים מעניינים בעלי תחום עניין משותף ופשוט לעשות חיים. הכי כיף לשבת בחברותא, לשתות כוס קפה ולצחוק עם החבר'ה.
☆ מקום שאליו התחברתי: אנחנו מטיילים בכל הארץ (חופי הים התיכון, בכנרת, במדבר וכו'), אך המקום אליו הכי התחברתי עד כה הוא מצדה מערב, החנייה למרגלות המצודה ואתה מוקף בטבע פראי עוצר נשימה.
☆ מה אוכלים בטיולי קרוואנים: מבשלים במקום פסטות, אורז, תבשילי קדירה וכו'. לאחרונה התחלנו לבשל בבית ולהביא בקופסאות.
☆ מתכון מנצח: המתכון המנצח בשבילנו הוא כשהילדים אומרים שהם שבעים, אבל הכי כיף להכין פוייקה עם מיני בשר טעים וירקות וכל מה שאפשר "לזרוק" לקדירה.
☆ הפינוק שלי בקרוואן: המקלחת החמה בסוף יום.
☆ הטיפ שלי: הטיפ שלי הוא פשוט לצאת לטייל במקומות שונים בארץ בכל הזדמנות אפשרית, לקחת את המשפחה או את החברים, להציב את הקרוואן מול הנוף ולעשות חיים.